Доставка и плащане
0.00 лв.
Доставка и плащане

Информация относно доставката и плащането на закупените от Ilovenuts.bg продукт:

Доставката на продукти, закупени от Ilovenuts.bg, се извършва от куриерска фирма Еконт  до неин офис в населените места на страната или до адрес, посочен при заявяването на поръчката.

Потребителят (Клиентът) носи изцяло риска от повреждане загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката от служителя на куриерската фирма, Ilovenuts.bg се освобождава от отговорността за пратката, като същевременно не носи отговорност  за закъснение в случай, че то се дължи на куриер или друг доставчик.

При изпращане на продуктите, служителите от Ilovenuts.bg, които подготвят  пратките, извършват проверка заедно с куриера от съответната куриерска фирма и правят застраховка,която включва и опция „Провери преди получаване“.
В такива случаи Kлиентът е длъжен да провери  целостта на поръчания и получен продукт пред куриера и ако установи нередност, да състави констативен протокол, в който ясно и точно да се опише естеството на проблема. При наличие на получени при транспорта дефекти, отговорност носи куриерската фирма и всички искания за обезщетение трябва да бъдат отправени към нея.

Веднага след доставката, получените продукти следва да бъдат прегледани внимателно от Клиента или упълномощено от него лице. При констатирането на евентуални повреди, удари или други щети, незабавно трябва да бъде уведомен наш колега, като при наличието на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, Ilovenuts.bg не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока. При невярно посочен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при попълване на заявката, Tърговецът не е обвързан с каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

При предаване на стоката Клиентът или упълномощено от него лице подписват придружаващите я документи. За такова се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема от негово име стоката на доставка и се намира на посочения от Клиента адрес.
При отказ за получаване на поръчания артикул, извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Ilovenuts.bg се освобождава от задължението си да достави заявения за покупка продукт.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт обикновено в рамките на един или два работни дни, в зависимост от вида на предпочетената от Клиента куриерска услуга.

  • всички поръчки, направени след 14:00 ч. в рамките на делничен ден, се обработват и изпращат на следващия работен ден и биват получени на по-следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента).
  • всички поръчки, направени през уикенда, се обработват и изпращат в понеделник и биват получени във вторник или сряда;
  • всички поръчки, направени извън работно време, през уикенда или по празници, се обработват през първия или втория работен ден след деня на получаване на поръчката.

Заплащането на поръчката може да се извърши по три начина:

1. С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, при който пратката се заплаща, след като бъде получена от Клиента..
2. С БАНКОВ ПРЕВОД, при който поръчката се изпраща на Клиента, след като сумата по направената от него поръчка бъде отразена в нашата банкова сметка, която е указана, след като Клиентът избере опцията за плащане “По банков път”.
3. С БАНКОВА КАРТА на ПОС терминала на сайта, предоставен и обслужван от ‘Айкарт’ АД.
Всяка пратка се доставя с опцията “Отвори, преди да платиш”, като по този начин всеки наш Клиент може да се увери, че пратката е във вида, в който е изпратена и съдържа това, което е поръчал.
След като Клиентът се възползва от тази услуга и откаже да получи и плати поръчания продукт(и), то тогава куриерските разходи по връщането на пратката са за негова сметка.
Ако направената поръчка е на стойност над 60 лева, доставката до офис на “ЕКОНТ” е БЕЗПЛАТНА!
Ако имате въпроси относно доставката или плащането на продуктите, закупени от Вас, не се колебайте, обадете ни се на телефон 0882 68 98 28 или ни пишете на ilovenutsbg@gmail.com