Как да поръчам
0.00 лв.
Как да поръчам

Поръчката в Ilovenuts.bg е изключително лесна, за да поръчате успешно, следвайте следните стъпки:

Стъпка 1:

След като сте избрали желания от вас продукт, натиснете бутона Купи, след което ще видите на екрана малко поле, в което присъства снимката на избрания от Вас продукт и два бутона – Виж количката и Продължи. С избирането на Продължи, Вие можете да продължите с пазаруването си в сайта и избирането на други продукти, като в кошницата се запазва това, което сте поръчали до момента. Ако сте приключили с пазаруването, то тогава натиснете Виж количката.

Стъпка 2:

След като сте кликнали на Виж количката се отваря страница, на която можете да определите колко бройки да добавите при закупуването на даден продукт или да премахнете артикул, който не Ви трябва. Можете да добавите и Код за отстъпка, ако разполагате с такъв. На тази страница ще можете да изберете дали доставката да бъде до офис или до адрес, посочен от Вас, можете да видите и крайната цена, отнасяща се до Вашата поръчка. Когато решите да финализирате поръчката си, натиснете бутона Завършване на поръчката.

 Стъпка 3:

На следващата страница ще имате възможност да попълните задължителните полета означени със звезда, като посочите името и фамилията си, точния адрес /или офиса на куриерите/, където желаете да получите пратката; e-mail и телефон за връзка. Ако желаете фактура, в полето Допълнителна информация въведете своите данни. Най-отдолу вляво трябва да чекнете квадратчето, което означава че сте прочели и сте съгласни с Общите условия за използване на сайта. Накрая натиснете бутона Поръчване  в долната част на прозореца, за да финализирате поръчката. В случай, че сте забравили да попълните някое от отбелязаните със червена звезда полета, системата ще Ви върне автоматично да попълните пропуснатото.

Стъпка 4:

На последната страница ще видите потвърждение на направената от Вас покупка, съдържаща всички данни за наименованието и количество на поръчания артикул, начин на плащане и вид на доставка.

Ако поръчката Ви е приета, ще получите автоматизирано съобщение на посочения в поръчката имейл, затова е необходимо да проверите пощата си. Ако не получите потвърждение на имейла си за направената поръчка, то тя е била неуспешна и в нашата база данни няма постъпила заявка. В такива случаи Ви препоръчваме да ни пишете на имейла или да ни потърсите на телефона за връзка, На всички въпроси ще Ви се отговори изчерпателно и професионално.

Когато направената от Вас поръчка е успешна ние ще ви се обадим до 24 часа,  за да потвърдите заявката си (за лоялни и постоянни клиенти не е задължително потвърждение по телефон).

Поръчките направени след 14:00 часа в делничен ден се обработват на следващия ден. Поръчките направени  в събота и неделя, се обработват и изпращат в понеделник.